Zoeken naar amsterdam

amsterdam
Amsterdam - Apple Store - Apple NL.
Hirschgebouw, Leidseplein 25 1017 PS Amsterdam 020 5302200 Kaart en routebeschrijving. Day Date Time. 5 jan 5 januari. 09:00: uur - 17:00: uur. 6 jan 6 januari. 09:00: uur - 17:00: uur. 7 jan 7 januari. 09:00: uur - 17:00: uur. 8 jan 8 januari. 09:00: uur - 17:00: uur. 9 jan 9 januari. 10:00: uur - 17:00: uur. 10 jan 10 januari. 09:00: uur - 17:00: uur. 11 jan 11 januari. 09:00: uur - 17:00: uur. Sommige diensten, zoals de GeniusBar, zijn mogelijk niet beschikbaar. Je kunt nu in de Store terecht voor het ophalen van online bestelde producten en ondersteuning door een Genius op afspraak. Zonder afspraak kunnen we je op dit moment niet helpen, maar je bent van harte welkom voor het ophalen van bestellingen en voor technische ondersteuning. Hoe kunnen we je helpen? Wil je weten wat voor jou de beste keuze is? Maak een afspraak om te shoppen met een Specialist in een Apple Store.
Amsterdam - Wikipedia.
Ten noorden van het IJ ligt stadsdeel Amsterdam-Noord, dat met de rest van de stad is verbonden door de IJ-veren voor fietsers en voetgangers, de Noord/Zuidlijn en voor het autoverkeer drie tunnels en een brug. Een deel bestaat uit open polderland met dorpen als Durgerdam, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp en heet in de volksmond Landelijk Noord. Groenvoorzieningen vormen 12 van de oppervlakte van Amsterdam en de stad telt circa 400.000 bomen.
Tropenmuseum in Amsterdam Een museum over wereldculturen.
Museum Volkenkunde in Leiden is een museum over mensen, gevestigd in een monumentaal gebouw aan de Singel. Het Wereldmuseum in Rotterdam is een museum over culturen in het heden en het verleden. We stimuleren interdisciplinair onderzoek, gericht op onze internationaal bekende collecties. Copyright 2021 Tropenmuseum in Amsterdam.
Wat te doen in Amsterdam Tips en informatie over Amsterdam.
In het Amsterdam Museum vind je duizenden kunstwerken en voorwerpen die het verhaal over de stad Amsterdam vertellen. Je wordt meegenomen terug in de tijd, van de Middeleeuwen via de 17e Eeuw tot het huidige Amsterdam. Ontdek hoe Amsterdam al jaren en zelfs eeuwenlang verbonden is met de rest van de wereld.
Amsterdam: musea, attracties en activiteiten musement.
Bekijk 57 activiteiten Grachten van Amsterdam. Stedelijk Museum Amsterdam. Bekijk 3 activiteiten Stedelijk Museum Amsterdam. Bekijk 1 activiteiten Hermitage Amsterdam. Madame Tussauds Amsterdam. Bekijk 1 activiteiten Madame Tussauds Amsterdam. Bekijk 4 activiteiten Moco Museum. Populaire activiteiten in Amsterdam. Prijs per volwassene.
Amsterdam Tulip Museum VERHAAL VAN DE TULP Story of the Tulip.
De tulp is nog steeds een intrigerende bloem en tot op de dag van vandaag een inspiratiebron voor schilders, bloemisten en andere kunstenaars. Amsterdam Tulip Museum Prinsengracht 116; 1015 EA Amsterdam Netherlands 31 020 421 00 95 info@tulipmuseum.org Open Daily from 10-6 Closed April 27th and December 25th.
Port of Amsterdam Informatie en services van de Amsterdamse haven.
Met een goederenoverslag van 100 miljoen ton per jaar behoort Amsterdam tot de top vijf zeehavens van West-Europa. De strategische en centrale ligging in Europa maakt de haven makkelijk bereikbaar en verzekert uitstekende verbindingen met alle grote Europese markten. Meer over Port of Amsterdam. Port of Amsterdam.
Amsterdam.
Nu is Amsterdam een grote en levendige stad. Er wonen ongeveer 870.000 mensen, uit veel verschillende culturen. Bekende wijken in Amsterdam zijn de Jordaan, de Pijp, Amsterdam-Zuid en de Bijlmer. Amsterdam groeide in de zeventiende eeuw uit tot een grote handelsstad.
Madame Tussauds Amsterdam Online Altijd De Beste Prijzen.
Madame Tussauds The Amsterdam Dungeon. Combineer je bezoek aan Madame Tussauds Amsterdam met een bezoekje aan The Amsterdam Dungeon, als je durft. In The Amsterdam Dungeon kom je meer te weten over de huiveringwekkende geschiedenis van Amsterdam, op een humoristische en schrikwekkende wijze.

Contacteer ons