Op zoek naar oostende?

oostende
Oostende Maritieme Toegang. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
EEN ZEKERHEID VOOR DE HAVENS. Nieuwe Sluis Terneuzen. Nieuwe Sluis Zeebrugge. Publicaties en documenten. Missie en visie. Tel: 059 55 42 41. xml version1.0" encodingUTF-8? mow.vlaanderen.be/maritiemetoegang is een officiële website van de Vlaamse overheid. uitgegeven door het Departement Mobiliteit en Openbare Werken.
Decathlon OOSTENDE sportwinkel. Decathlon.
Onze medewerkers in Oostende staan klaar om je te helpen. Elke dag opnieuw streven we ernaar om sport toegankelijk te maken. Team Decathlon Oostende. OOSTENDE, Jouw Winkel op sociaal netwerk. Laatste beoordeling over deze winkel. 90,3, tevreden klanten. Op basis van 1829 beoordelingen.
Toerisme Oostende.
Ook tijdens de herfstvakantie kan je in Oostende genieten van enkele unieke belevingen op maat van jouw gezin. Dompel je onder in de wereld van Tik Tak, ontdek Oostende door de ogen van James Ensor, haal je beste dansmoves boven tijdens onze TikTokTour nog veel meer!
Koninklijke Villa: Gezondheidscentrum in Oostende.
Architect Antoine Dugardijn bouwde in 1954 een familieverblijf voor de koninklijke familie in Oostende. De witte, landelijke villa heeft 20 slaapkamers met badkamer, een grootkeuken, een zwembad, een wellnessgedeelte, een grote tuin én zeezicht. Tegenwoordig doet de villa dienst als zorghotel en gezondheidscentrum.
Boetiekhotel Oostende Officiële Website Leopold Hotel Ostend.
Op zoek naar het ideale hotel aan zee? Leopold Hotel Ostend is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Oostende. Dit hotel in Oostende ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand en enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Oostende.
Contactgegevens openingsuren van je OZ ziekenfonds kantoor Oostende OZ.
OZ kantoor Oostende. Oostende OZ kantoor. Klantenadviseurs in dit kantoor. Telefoon ma-vr, 8u30 17u30: 03 201 85 55. Hoe kan je ons bereiken? We werken momenteel op afspraak op kantoor of via videocall. Zo kunnen we de tijd nemen om al je vragen te beantwoorden.
Stad Oostende Medisch-Sociaal Opvangcentrum voor Druggebruikers De sociale kaart.
Spuitenruilproject: spuitenruil wil het risicovol gedrag van de injecterende gebruiker verminderen voor de gebruiker en zijn omgeving door de bereikbaarheid en de beschikbaarheid van steriel injectiemateriaal te verhogen. Vanuit het MSOC Oostende bouwt de provinciaal coördinator een netwerk van punten uit waar gebruikte spuiten kunnen afgeleverd worden en steriel materiaal kaan opgehaald worden.
Oostende Blue-bike.
Hier vind je.: De Blue-bikes bevinden zich in de ondergrondse fietsenstalling. Om hier te komen neem je de trap die zich tussen de perrons en de tramhalte bevindt. 115, voor de eerste 24u per rit. 53 / 68 fietsen beschikbaar.
Onthaal Oostende CAW. select.
Zonder afspraak langskomen is momenteel dus niet mogelijk. Wij danken u voor het begrip. Meer informatie over onze interne maatregelen kun je hier vinden. Iedereen met een welzijnsvraag in de regio Middenkust kan terecht in het onthaalpunt in Oostende. Op kaart tonen.

Contacteer ons