Resultaten voor finse

finse
Fins - Wikipedia.
Het is voor niet-Finnen erg moeilijk om te weten wanneer voor het object de partitief of de genitief gebruikt moet worden. De laatste tien jaar worden er zinstypes in de Finse grammaticas genoemd, die beter het gebruik van de naamvallen beschrijven.
Finland - Wikipedia.
Bekende Finse bedrijven zijn netwerkproducent Nokia, de hout- en papierconglomeraten Stora Enso en UPM-Kymmene, lift- en roltrappenproducent KONE, technologie- en dienstenbedrijf Valmet, luchtvaartmaatschappij Finnair en motorfabrikant Wärtsilä. Bekende Finse merknamen en designartikelen zijn verder onder meer Iittala, Marimekko, Fiskars en Arabia.
Finse geldgeschiedenis - Wikipedia.
Dit verandert pas in 1840 wanneer de roebel tot enig wettig betaalmiddel verklaard wordt en het Zweedse geld ingetrokken wordt. De Finse mark in het Russische keizerrijk 1860-1917 bewerken brontekst bewerken. In het kader van de Finse autonomie is er jarenlang gedebatteerd en voor een eigen munt gestreden.
Finse Noorwegen Wikipedia.
Het spoorwegstation Finse is het hoogste spoorwegstation van Noord-Europa. Naast het station is een hotel en grootste hut van de Den Norske Turistforening en het Rallarmuseum. De weg en fietsroute Rallarvegen komt ook langs Finse. Het eerste huis in Finse werd in 1901 gebouwd.
Finse piste Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Finse piste in Oudenaarde. Finse piste rond de Watersportbaan, Gent. Een Finse piste is een speciaal loopparcours voor joggers: om het loopcomfort te verbeteren bestaat de bovenlaag uit een verende laag.
Finse pistes Sportinfrastructuur Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid vzw.
Daardoor kunnen 21 gemeenten een Finse piste aanleggen en 34 een moderne sportvloer. Sinds 2012 werden geen subsidie-oproepen meer gelanceerd omtrent Finse pistes. Aanleg Finse pistes website Bloso met infovideo over Finse piste. Overzicht Finse pistes in Vlaanderen via Wikipedia.
Frontpage Belgium.
Ministry for Foreign Affairs. Ministry for Foreign Affairs. Finland Abroad is a website provided by the Ministry for Foreign Affairs of Finland and Finland's' missions abroad. About the site. Ministry for Foreign Affairs of Finland. Travelling and services. Finland and Belgium.
Finse mythologie Wikipedia.
De Finse mythologie bestond al in de bronstijd en kan terug worden geleid tot de steentijd. Vele van de Finse verhalen lijken dit te ondersteunen. Finland zelf is een land van bossen, moerassen en ijsvlaktes en goede plek om een mythologie te ontwikkelen die om het animistische in de natuur draait.

Contacteer ons