Op zoek naar honden?

honden
Hond adopteren uit een dierenasiel?
Ik wordt bestempeld als een herder kruising, al is het voor mensen niet helemaal duidelijk wat voor kruising. Jack Russell Terrier. Reu 7 jaar. Ik ben Gizmo. Toen ik zeven jaar oud was, werd mijn ergste nachtmerrie werkelijkheid. Mijn baasje was overleden. Alsof dat nog niet erg genoeg. Dierenasiel Genk Vzw. Reu 10 jaar. Goedemiddag, ik ben Kenzo, een labrador/Duitse staande kruising. De witte haartjes op mijn snuit maken het moeilijk om mijn leeftijd te verbergen. In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd.
Honden Stad Oostende.
Als je één tot vijf honden houdt, hebt u geen vergunning nodig. Als je vijf tot tien honden houdt, moet je dit melden bij de dienst Leefmilieu, Stadhuis, vierde verdieping, kantoor 408. Voor meer dan tien honden moet je een vergunning aanvragen.
Emmy's' honden-en kattenhotel brand uit Radio 2, de grootste familie.
Er verbleven daar heel wat katten en honden. De honden zijn gered omdat zij in een kennel naast het huis zaten. Maar de katten in het huis zijn wel in de brand gebleven, vertelt brandweerkapitein Robrecht Vanhagendoren. Hoe de brand ontstaan is, is nog niet duidelijk.
Chris Dusauchoit: Waarom" Cesar Milan ongelijk heeft over honden."
Eerder weet dan een doe-boek. In het boek Honden zoals ze echt zijn lees je een boeiend verhaal over de verbazingwekkende oorsprong van de hond. Chris vertelt honderduit over de intelligentie van de honden en hoe ze onder ons vel kruipen.
Honden Gemeente Wommelgem.
Je dient de nodige maatregelen te nemen of je hond onder controle te houden om te vermijden dat hij andere bezoekers of honden angst aanjaagt, aanvalt of schade berokkent. Ook in de hondenloopzones dien je de hondenpoep van je hond op te ruimen.
Grote Honden Het Blauwe Kruis de Kust.
Grote honden verblijvend in het asiel. Lees hier hoe de procedure verloopt. Als u een hond wenst te adopteren vragen we u om uw identiteitskaart én de pincode van uw kaart bij te hebben. Zonder kunnen we de hond niet op uw naam laten registreren. Bezoek ons op Facebook. Dierenasiel Het" Blauwe Kruis van de Kust."
loslopende honden Bree.
Honden kunnen bijgevolg niet zomaar loslopen, ze horen op het openbaar domein steeds aangelijnd te zijn. Inzake loslopende honden werken we samen met de vzw Dieren in Nood DINO. Als loslopende honden gespot worden, neemt de politie contact op met vzw DINO die vervolgens deze honden vangt en overbrengt naar het asiel.
Geef je deze honden een nieuwe thuis? Metro.
Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie vanaf 6m, chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.
Uit in Bredene.
De algemene regel is dat honden zijn toegelaten op het strand en in de duinen. Van 1 juli tot 31 augustus zijn honden evenwel niet welkom op het strand en in de duinen met uitzondering van de verharde paden, dit telkens van 10u30 tot 18u30.

Contacteer ons