Resultaten voor jordaan

jordaan
Jordaan INFO, alle informatie over de Amsterdamse Jordaan.
Op de Facebookpagina van Jordaan INFO vindt u oude foto's' van de Jordaan, links naar nieuws over de Jordaan en aankondigingen van de laatste toevoegingen van de Jordaan INFO website. Like deze pagina en u blijft op de hoogte van alle info over de Jordaan!
Jordaan I amsterdam.
Na de Tweede Wereldoorlog was veel van de Jordaan in bouwvallige staat, wat in de jaren zestig grootschalig is gerestaureerd. In de jaren zeventig was de knusheid van de Jordaan met zijn kleine woningen, cafés en winkeltjes hip onder kunstenaars, jongeren en studenten.
Jordaan in Amsterdam, Nederland Zoover.
Johnnie Jordaan en Tante Leen. Als kind maakte ik dat allemaal mee en de liedjes ken ik nog steeds. Nu ik al 40 jaar buiten Amsterdam woon is dat minder geworden maar de Jordaan blijft altijd gezellig ondanks de vele veranderingen in de loop der jaren.
MS De Jordaan.
En MS De Jordaan is er óók in 2020 als geaccrediteerd schip weer bij. Mét ons onvolprezen entertainment Luc Meijer, Eddie Gillyan en Nancy Visser, heerlijkheden uit de kombuis en van de tap en onder vaste koers van onze hoofdkapitein Casper.
Foto's' uit de Amsterdamse Jordaan, maar niet dat alledaagse.
De Jordaan op de gevoelige plaat Ik kreeg leuke reacties op eerdere foto's. Ik probeer wat minder standaard plekjes in de Jordaan vast te leggen. Uiteraard mag je ook wat inzenden, ik plaats alles. BLAADJES OVERZICHT DISCLAIMER. Grote projecten en Amsterdam, dat gaat niet echt lekker samen.
plattegrond, kaart van de Jordaan, Amsterdam.
Plattegrond, kaart van de Jordaan in Amsterdam. Plekjes in de Jordaan. Papeneiland maakte deel uit van een vluchtroute tijdens de vervolging van papen in de 17e eeuw. Lindengracht komt vooral op zaterdag tot leven tijdens de Lindenmarkt die zich uitstrekt van de Brouwersgracht, bij het standbeeld van Theo Thijssen, tot de Lijnbaansgracht.
Jordaan vacatures in Amsterdam oktober 2020 Indeed.nl.
Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Health Club Jordaan Vacatures in Amsterdam Centrum. Lees meer over werken bij Health Club Jordaan. Voor ons receptieteam bij Tandarts Jordaan midden in Amsterdam zoeken we een gastgerichte, enthousiaste en gedreven Receptioniste voor de zondag.
Groenmarkt Amsterdam: stadswoningen en appartementen in de Jordaan, met duinen op het dak. Groenmarkt Amsterdam: stadswoningen en appartementen in de Jordaan, met duinen op het dak Amsterdam Woont.
Groenmarkt Amsterdam bestaat uit vier riante stadswoningen en 35 koop en huurappartementen rondom een intiem plein. Groenmarkt Amsterdam: 35 nieuwbouw appartementen aan Singelgracht Jordaan. Het gebouw met de nieuwbouw appartementen komt aan de Singelgracht, aan de rand van de Jordaan.
Stadswandeling langs bezienswaardigheden in de Jordaan in Amsterdam.
Virtueel langs hofjes in de Jordaan wandelen, musea bezoeken aan het Museumplein of monumenten van de Grachtengordel bekijken, door het Centrum touren, over de Wallen struinen, naar de Waag op de Nieuwmarkt, bij het Lieverdje op het Spui iets drinken, het uitgaansleven op het Rembrandtplein of het Leidseplein, luieren in het Vondelpark, het verleden van de kloosters onderzoeken en genieten van de architectuur op een bootje langs de IJoevers.

Contacteer ons