Resultaten voor coach

coach
Je persoonlijke coach via de telefoon Tabakstop.
De telefonische begeleiding bestaat uit 8 gesprekken met een vaste coach, gespreid over een periode van ongeveer drie maanden. Het eerste gesprek duurt ongeveer 30 minuten, de overige gesprekken ongeveer 20 minuten. Bij elk gesprek wordt in overleg een volgende afspraak vastgelegd.
MyStressCoach: peil de individuele stressbeleving van uw medewerkers Mensura.
My Stress Coach: de persoonlijke stressmeter. My Stress Coach peilt naar de individuele stressbeleving van uw werknemers. Deze online vragenlijst is de perfecte aanvulling voor Sonar. Werknemers beantwoorden op maximaal 10 minuten een aantal stellingen en krijgen op het eind een persoonlijk rapport met concrete tips op maat.
Opleiding Happiness Coach - Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Hier komt een happiness coach van pas om je een klare kijk te bieden zodat je terug helder kan nadenken, en terug gelukkig kan worden. Een Happiness Coach helpt en leert je de technieken om zaken vanop een afstand te bekijken zodat je de zorgen van je af kunt zetten, je hoofd kan kalmeren en orde in de chaos kan creëren.
Coach begeleider Wikipedia.
het uitvoeren van complexe handelingen. het vinden van antwoorden op vragen. het vinden van oplossingen voor problemen. het benutten van ongebruikte mogelijkheden. het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. 1 Verschillende typen coach. 1.5 Persoonlijke coach. 1.6 Verwante vormen. 2 Externe link. Verschillende typen coach bewerken brontekst bewerken. Sportcoach bewerken brontekst bewerken. Het woord coach werd in de sport voor het eerst in de huidige betekenis gebruikt. Een coach is in de sportwereld niet uitsluitend een trainer die zich met de pure sportieve prestaties bezighoudt, maar ook een begeleider van de sporter op geestelijk en emotioneel gebied gerelateerd aan de sportactiviteiten. Bedrijfscoach bewerken brontekst bewerken. Coaching in het bedrijfsleven kent verschillende stijlen en vormen. Executive coaching gericht op de ontwikkeling van leiderschap; het strategisch denken van bijvoorbeeld topmanagers staat hierbij voorop. Businesscoaching gericht op de ontwikkeling van ondernemerschap; deze vorm is afgeleid van executive coaching. Personal coaching ofwel lifecoaching gericht op persoonlijke zaken zoals balans tussen werk en privé. Preventieve coaching gericht op het voorkomen van uitval van waardevolle medewerkers. Loopbaancoaching gericht op outplacement, re-integratie of heroriëntatie qua werk en functie. Performance coaching gericht op de ontwikkeling van specifieke individuele competenties en vaardigheden.
Hoe word je mental coach? Bekijk het aanbod van NHA.
Wat een mental coach wel doet, is zijn cliënt inzicht geven in onbewuste denkpatronen die zijn leven enorm beïnvloeden. Diepgewortelde negatieve gedachten beperken het bestaan van mensen en maken dat ze steeds met dezelfde moeilijkheden te kampen hebben. Daarmee heeft mental coach een redelijk grote overlap met toegepaste psychologie.
Life coach Syntra AB.
Life coach: waarom zou je deze opleiding volgen? Als iemand je zou vragen Wat: wil jij, wat wil jij nu echt? Je weet het antwoord niet Je weet misschien al wel wat je niet meer wilt. Hoe fijn is het dan om met een coach aan de slag te gaan om daar achter te komen? Weer gelukkiger te zijn, meer rust in je hoofd te hebben of eindelijk nee te kunnen zeggen als je iets echt niet wilt. Tip: Hou eens bij hoe vaak jij moet of moeten zegt. Ga dan eens kijken of dat moeten is omdat jij het wilt of omdat het zo hoort. Het is je misschien aangeleerd. Wat vindt je dat dan anders zou mogen Wat houdt je tegen om dat dan anders te gaan doen? Dit inzicht brengt je dichter bij jezelf en als je hieraan werkt dan ga jij je vrijer voelen. Als coach ga je hiermee aan de slag met je cliënten, je weet de juiste vragen, je vult niet in maar haalt de antwoorden uit jouw cliënt De cliënt gaat nu meer zichzelf durven zijn Coach worden is hard werken, coach zijn is het mooiste wat er is.
BE COACH BE COACH - COACHING EN TRAININGEN VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN.
BE COACH gelooft dat verbinding tussen mensen de bron is van alle succes. Want zonder verbinding is er onbegrip, raken we elkaar kwijt en verzwakt de organisatie. BE COACH werkt met de methode Impeccable Leadership, ontwikkeld door Frits Wilmsen ism FP&P.
Speler/coach zkt. club Basketbal Vlaanderen.
Hier vind je een overzicht van alle spelers en speelsters die nog een ploeg zoeken. Coach zoekt club. Hier vind je een overzicht van de coaches die beschikbaar zijn volgend seizoen. Club zoekt spelers. Hier vind je een overzicht met clubs die nog spelers zoeken voor volgend seizoen.
Nieuwe Coach STVV bekend! STVV.
Echter, vanwege het niet verlengen van de pro licentie van Moeskroen voor het seizoen 20-21, kwamen de coach en de club overeengekomen om hun contract niet te verlengen. We zijn verheugd om een ervaren coach met een goede kennis van de Belgische competitie aan ons te kunnen binden.

Contacteer ons